Mitä etsit?

Tietosuojakäytäntö


Tietosuojakäytäntö

Päivitetty viimeksi: 29. heinäkuuta 2021

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa käytäntöjämme ja menettelytapojamme tietojesi keräämisestä, käytöstä ja paljastamisesta, kun käytät palvelua, ja kertoo sinulle yksityisyyden oikeuksistasi ja siitä, miten laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi Palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua sitoudut keräämään ja käyttämään tietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tämä tietosuojakäytäntö on luotu Privacy Policy Generatorin avulla.

Tulkinta ja Määritelmät

Tulkinta

Sanoilla, joiden alkukirjain on kirjoitettu isolla alkukirjaimella, on seuraavat ehdot. Seuraavilla määritelmillä on sama merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikössä vai monikossa.

Määritelmät

Tätä tietosuojakäytäntöä varten:

  • Tili tarkoittaa ainutkertaista tiliä, joka on luotu sinulle päästäksesi Palveluumme tai sen osiin. 
  • Yritys (jota tässä sopimuksessa kutsutaan joko "Yhtiö", "Me", "Meitä" tai "Meidän") viittaa kartshop.fi:n osoitteeseen Katriinantie 3 01740 Vantaa. 
  • Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto sijoittaa tietokoneellesi, mobiililaitteellesi tai mille tahansa muulle laitteelle, ja ne sisältävät sen selaushistorian tiedot tällä verkkosivustolla sen monien käyttötarkoitusten joukossa. 
  • Maa viittaa: Suomeen 
  • Laite tarkoittaa mitä tahansa laitetta, joka voi käyttää Palvelua, kuten tietokonetta, matkapuhelinta tai digitaalista tablettia. 
  • Henkilötiedot ovat kaikki tiedot, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön. 
  • Palvelu viittaa verkkosivustoon. 
  • Palveluntarjoaja tarkoittaa luonnollista tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja Yhtiön puolesta. Se viittaa kolmansien osapuolten yrityksiin tai yksityishenkilöihin, jotka yhtiö palvelee palvelun helpottamiseksi, palvelun tarjoamiseksi yrityksen puolesta, palveluun liittyvien palvelujen suorittamiseksi tai yrityksen avuksi palvelun käytön analysoinnissa. 
  • Käyttötiedot tarkoittavat tietoja, jotka on kerätty automaattisesti joko Palvelun käytön avulla tai itse Palveluinfrastruktuurista (esimerkiksi sivun vierailun kesto). 
  • Verkkosivusto viittaa kartshop.fi-sivustoon, johon pääsee osoitteesta http://www.kartshop.fi  
  • Sinulla tarkoitetaan henkilöä, joka käyttää Palvelua, tai yritystä tai muuta oikeushenkilöä, jonka puolesta kyseinen henkilö käyttää Palvelua.

Henkilötietojesi Kerääminen ja Käyttö

Kerättyjen Tietojen Tyypit

Henkilökohtaiset Tiedot

Käyttäessäsi Palveluamme, voimme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilötietoja, joiden avulla voimme ottaa sinuun yhteyttä tai tunnistaa sinut. Henkilökohtaisia ??tietoja voivat olla muun muassa seuraavat:

  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Käyttötiedot

Käyttötiedot

Käyttötiedot kerätään automaattisesti Palvelua käytettäessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten Laitteesi Internet -protokollaosoite (esim. IP -osoite), selaintyyppi, selainversio, Palvelumme sivut, joilla käyt, vierailusi aika ja päivämäärä, näillä sivuilla vietetty aika, yksilölliset laitetunnisteet, ja muita diagnostiikkatietoja.

Kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai mobiililaitteen kautta, voimme kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti, mukaan lukien muun muassa käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi yksilöllinen tunnus, mobiililaitteesi IP-osoite, matkapuhelimesi käyttöjärjestelmä, käyttämäsi Internet-selaimen tyyppi, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiikkatiedot.

Saatamme myös kerätä tietoja, jotka selaimesi lähettää aina, kun vierailet Palvelussamme tai kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai mobiililaitteen kautta.

Seurantateknologiat ja Evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita Palvelumme toiminnan seuraamiseen ja tiettyjen tietojen tallentamiseen. Seurantatekniikoita ovat verkkojäljitteet, tunnisteet ja skriptit tietojen keräämiseksi ja seuraamiseksi sekä Palvelumme parantamiseksi ja analysoimiseksi. Käyttämämme tekniikat voivat sisältää:

  • Evästeet tai selainevästeet. Eväste on pieni tiedosto, joka on asetettu laitteellesi. Voit kehottaa selaintasi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, milloin eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä pysty käyttämään joitain Palvelumme osia. Ellet ole säätänyt selainasetustasi siten, että se hylkää evästeet, Palvelumme voi käyttää evästeitä. 
  • Flash -evästeet. Tietyt Palvelumme ominaisuudet voivat käyttää paikallisia tallennettuja objekteja (tai Flash -evästeitä) keräämään ja tallentamaan tietoja mieltymyksistäsi tai toiminnastasi Palvelussa. Flash -evästeitä ei hallita samoilla selainasetuksilla kuin selainevästeitä. Lisätietoja Flash-evästeiden poistamisesta on kohdassa "Missä voin muuttaa paikallisten jaettujen objektien käytöstä poistamisen tai poistamisen asetuksia?" saatavilla osoitteessa https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabled__or_deleting_local_shared_objects_  
  • Web-verkkojäljitteet. Tietyt Palvelumme osiot ja sähköpostimme voivat sisältää pieniä sähköisiä tiedostoja, jotka tunnetaan verkkojäljitteinä (joita kutsutaan myös selkeiksi gif-tiedostoiksi, pikselitunnisteiksi ja yhden pikselin gif-tiedostoiksi), joiden avulla yritys voi esimerkiksi laskea käyttäjät, jotka ovat näillä sivuilla vierailleet, tai ovat avanneet sähköpostin, ja muita asiaan liittyviä verkkosivustojen tilastoja (esimerkiksi tietyn osion suosion kirjaaminen ja järjestelmän ja palvelimen eheyden tarkistaminen). 

Evästeet voivat olla tyyppiä "Pysyvät" tai "Istunto". Pysyvät evästeet pysyvät henkilökohtaisella tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, kun siirryt offline-tilaan, kun taas istuntoevästeet poistetaan heti, kun suljet verkkoselaimesi. Voit lukea lisää evästeistä täältä: All About Cookies by TermsFeed

Käytämme sekä istunto- että pysyviä evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tarvittavat / välttämättömät evästeet

Tyyppi: Istuntoevästeet

Hallinnoi: Me

Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voimme tarjota sinulle verkkosivuston kautta saatavia palveluja ja mahdollistaa joidenkin sen ominaisuuksien käytön. Ne auttavat todentamaan käyttäjiä ja estämään käyttäjätilien vilpillisen käytön. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita ei voida tarjota, ja käytämme näitä evästeitä vain tarjotaksemme sinulle näitä palveluja.

  • Evästeiden käytöntö / Ilmoituksen hyväksymisevästeet

Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoi: Me

Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.

  • Toiminnalliset evästeet

Tyyppi: Pysyvät evästeet

Hallinnoi: Me

Tarkoitus: Näiden evästeiden avulla voimme muistaa Web -sivustoa käyttäessäsi tekemäsi valinnat, kuten kirjautumistietosi tai kieliasetuksesi. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi kokemus ja välttää sitä, että sinun on määritettävä asetuksesi uudelleen aina, kun käytät verkkosivustoa.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja evästeitä koskevista valinnoista saat Evästekäytännöstämme tai Tietosuojakäytäntömme evästeistä.

Henkilötietojesi Käyttö

Yritys voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpito, mukaan lukien Palvelun käytön seuranta.
  • Hallinnoidaksesi tiliäsi: hallitaksesi rekisteröitymistäsi Palvelun käyttäjänä. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn Palvelun eri toimintoihin, jotka ovat käytettävissäsi rekisteröityneenä käyttäjänä. 
  • Sopimuksen toteuttaminen: Ostamiesi tuotteiden tai palvelujen tai minkä tahansa muun Palvelun kautta kanssamme tehdyn sopimuksen ostosopimuksen kehittäminen, noudattaminen ja sitoutuminen. 
  • Yhteyden ottaminen sinuun: Voidaksemme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai muilla vastaavilla sähköisen viestinnän muodoilla, kuten mobiilisovelluksen push -ilmoituksilla, jotka koskevat toimintoihin, tuotteisiin tai sopimuspalveluihin liittyviä päivityksiä tai informatiivista viestintää, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, tarvittaessa tai järkevästi niiden toteuttamiseksi. 
  • Tarjoamaan sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tarjoamistamme tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samankaltaisia ??kuin ne, jotka olet jo ostanut tai joista olet tiedustellut, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta tällaista ??tietoa. 
  • Pyyntöjen hallinta: Voidaksemme osallistua ja hallita pyyntöjäsi. 
  • Liiketoiminnan siirrot: Voimme käyttää tietojasi arvioidaksemme tai toteuttaaksemme sulautumisen, myynnin, uudelleenjärjestelyn, purkamisen tai muun myynnin tai siirron tai osan tai kaikki omaisuutemme, joko jatkuvana toimintana tai osana konkurssia, selvitystilaa, tai vastaavaa menettelyä, jossa Palvelumme käyttäjistä hallussamme olevat henkilötiedot ovat siirretyn omaisuuden joukossa. 
  • Muihin tarkoituksiin: Saatamme käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, käyttökehitysten tunnistamiseen, mainoskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä Palvelumme, tuotteidemme, palveluidemme, markkinoinnin ja kokemuksesi arvioimiseen ja parantamiseen.

Voimme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Palveluntarjoajien kanssa: Saatamme jakaa henkilökohtaisia ??tietojasi palveluntarjoajien kanssa seuratakseen ja analysoidaksemme palvelumme käyttöä ja ottaaksemme sinuun yhteyttä. 
  • Yrityssiirrot: Saatamme jakaa tai siirtää henkilötietojasi sulautumisen, yhtiön omaisuuden myynnin, rahoituksen tai koko liiketoimintamme tai sen osan hankinnan yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle. 
  • Yhteistyökumppaneiden kanssa: Saatamme jakaa tietosi yhteistyökumppaneidemme kanssa, jolloin vaadimme kyseisiä kumppaneita noudattamaan tätä Tietosuojakäytäntöä. Yhteistyökumppanit sisältävät emoyhtiömme ja kaikki muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yritykset, joita me hallitsemme tai jotka ovat kanssamme yhdessä hallinnassa. 
  • Liikekumppaneiden kanssa: Saatamme jakaa tietojasi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle tiettyjä tuotteita, palveluja tai tarjouksia. 
  • Muiden käyttäjien kanssa: kun jaat henkilökohtaisia ??tietoja tai olet muuten vuorovaikutuksessa julkisilla alueilla muiden käyttäjien kanssa, kaikki käyttäjät voivat tarkastella näitä tietoja ja jakaa niitä julkisesti ulkopuolelle. 
  • Suostumuksellasi: Saatamme luovuttaa henkilötietojasi mihin tahansa muuhun tarkoitukseen suostumuksellasi.

Henkilötietojesi Säilyttäminen

Yritys säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä Tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietojasi sovellettavien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja lainmukaisten sopimusten ja käytäntöjen noudattamiseksi.

Yhtiö säilyttää myös käyttötietoja sisäisiä analyysejä varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi silloin, kun näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai Palvelumme toimivuuden parantamiseen tai jos meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää nämä tiedot pidempään.

Henkilötietojesi Siirto

Tietojasi, mukaan lukien henkilötiedot, käsitellään yhtiön toimipisteissä ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Tämä tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää ja ylläpitää tietokoneilla, jotka sijaitsevat osavaltiosi, maakuntasi, maasi tai muun hallituksesi toimivallan ulkopuolella, jossa tietosuojalainsäädäntö voi poiketa lainkäyttöalueestasi.

Suostumuksesi tähän Tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen lähettämäsi tiedot edustavat suostumustasi siirtoon.

Yhtiö ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarvittaviin toimiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maalle, ellei käytössä ole riittävää tietojesi ja muiden henkilökohtaisien tietojesi valvontaa.

Henkilötietojesi Paljastaminen

Yrityksen Tilisiirrot

Jos yritys on mukana sulautumisessa, hankinnassa tai omaisuuden myynnissä, henkilötietosi voidaan siirtää. Annamme ilmoituksen ennen henkilötietojesi siirtoa ja niihin sovelletaan eri Tietosuojakäytäntöä.

Lainvalvonta

Tietyissä olosuhteissa Yhtiötä voidaan vaatia paljastamaan henkilötietosi, jos laki niin vaatii tai vastauksena viranomaisten (esim. Tuomioistuimen tai valtion viraston) päteviin pyyntöihin.

Muut Lakisääteiset Vaatimukset

Yhtiö voi luovuttaa henkilötietojasi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on välttämätöntä seuraavissa tapauksissa:

  • Lakisääteisten velvoitteiden noudattamisessa
  • Yhtiön oikeuksien ja omaisuuden suojelemisessa ja puolustamisessa
  • Palveluun liittyvien mahdollisten väärinkäytösten estämisessä ja tutkimisessa
  • Palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojaamisessa
  • Oikeudelliselta vastuulta suojaamisessa

Henkilötietojesi Turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin välitysmenetelmä tai sähköinen tallennusmenetelmä ei ole 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseen, emme voi taata niiden täydellistä turvallisuutta.

Lasten Yksityisyys

Palvelumme ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille. Emme kerää tietoisesti henkilötietoja alle 13-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on toimittanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja alle 13-vuotiailta ilman vanhempien suostumuksen tarkistamista, ryhdymme toimiin näiden tietojen poistamiseksi palvelimiltamme.

Jos meidän on luotettava suostumukseen oikeusperustana tietojesi käsittelyssä ja maasi vaatii suostumuksen vanhemmalta, saatamme pyytää vanhempasi suostumusta ennen kuin keräämme ja käytämme näitä tietoja.

Linkit Muille Sivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi sivuston Tietosuojakäytännön.

Meillä ei ole hallintaa, emmekä ota vastuuta minkään kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, Tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Muutokset Tähän Tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää Tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme muutoksista julkaisemalla uuden Tietosuojakäytännön tälle sivulle.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja/tai Palvelumme näkyvässä ilmoituksessa ennen muutoksen voimaantuloa, ja päivitämme tämän Tietosuojakäytännön yläosassa olevan "Päivitetty viimeksi" -päivämäärän.

Sinun kannattaa tarkistaa tämä Tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tämän Tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan ??tällä sivulla.

Ota Meihin Yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä:

  • Sähköpostitse: myynti@kartshop.fi